Évfordulós Ajándék

Csillagtérképed a saját legszebb pillanatot örökíti meg amire emlékezni szeretnél

Évfordulós Ajándék

Csillagtérkép Klasszikus

8.000 Ft – tól

Évfordulós Ajándék

Csillagtérkép Szülőknek

9.000 Ft -tól

Évfordulós Ajándék

Csillagtérkép mérföldkövek

8.000 Ft -tól

Évfordulós Ajándék

Az általunk készített csillagtérkép egy teljesen egyedi, kézzel készített hiteles kép arról, hogyan is álltak a csillagok azon a napon és azon a helyszínen.
Megjelenésében egy teljesen különleges egyedi ajándék, ami jól mutat majd a ház bármely szegletében. Minőségi anyagokat és eljárásokat használva bármilyen alkalomra kitűnő ötlet lehet. Lepj meg valakit, vagy akár saját magad ezzel a különleges ajándékkal.

Az emberiség a csillagokat mindig kémlelte. Mekkora lehet a világ, ami oda kint van és ámulatba ejti az embert mennyire kicsik vagyunk. A technika fejlődésének köszönhetően egyre több égitestet ismerünk és figyelünk. Ismerjük a mozgásukat a pályájukat. Ez az adatbázis teljesen nyilvánosan elérhető bárki számára ahol már több mint 118.000 égitest mozgását ismerve visszatekinthetünk múltbeli és akár jövőbeli eseményekre. Ezek azok az adatok, amiket űrügynökségek műholdak felhasználásával rögzítenek és figyelnek.
Saját rendszerünket kidolgozva a nyilvános adatok felhasználásával 100% pontossággal tudjuk meghatározni, milyen volt az égbolt az adott időben és helyszínen.

Évfordulós Ajándék

Lepd meg a párod amire mindig emlékezni fog

Az évforduló minden pár életében egy fontos dátum. Általában meg is ünneplik minden évben. Na de milyen úton jutottatok el ahhoz, hogy évfordulót ünnepeljetek? Hosszas ismerkedés, vagy inkább szerelem első látásra? Minden pár szereti elmesélni megismerkedésük történetét, hogyan is alakult úgy, hogy más szemmel kezdtek el tekinteni egymásra. Lehet, hogy hosszú időn keresztül csak elsétáltatok egymás mellett. Vagy éppen egymás mellett ültetek az iskolapadban, mégsem vettétek észre a másik értékeit. De az élet mégis úgy hozta, hogy egymás útjába kerüljetek. Ezeken az évfordulós vacsorákon jó átbeszélni, mikor és hogyan történt az első csók. Milyen volt, amikor először sétáltatok kézen fogva az utcán. Amikor bemutattátok egymás szüleit és családját. Ilyenkor tudtok beszélgetni arról is, hogyan tervezitek a közös jövőt. Mik az álmaitok és ezeket hogyan szeretnétek megvalósítani. Minden évben ez az a nap, ami csak rólatok szól.

Ha szeretnél ehhez egy felejthetetlen egyedi ajándékot párodnak, akkor a csillagtérkép tökéletes lesz. Mert azon a napon, amikor úgy döntöttetek közösen folytatjátok tovább, különlegesen álltak a csillagok az égen.

Minden csillagtérkép, egyedi és kézzel készített ajándék. Alkotás közben a maximális minőségre törekszünk, mind a tervezésben, a nyomtatásban és a csomagolásban is. Célunk, hogy a vásárló egy igazi értéket kapjon kézhez és maradéktalanul elégedett legyen.

További érdekességek a Csillagtérképről

Gyakori kérdések
Csillagtérképről