35.000 elégedett vásárló

Termékeink olyan történeteket mesélnek el ami számodra a legfontosabb. Ezért fontos nekünk az elégedettséged és ezért adunk mosoly garanciát rendeléseinkre. Ezért is vagyunk büszkék visszajelzéseitekre

4.9 értékelés | 35.000 vásárló ⭐⭐⭐⭐⭐

Csillagtérkép

Egy különleges ajándék, egy különleges pillanatról. Mindenki számára van legalább egy nap, ami másabb mint a többi, legyen az egy évforduló, születésnap, vagy akár a vizsgád napja. Te is érzed, hogy akkor még a csillagok is neked kedveztek. Most lehetőséged van arra, hogy a mai technológiák felhasználásával ezt a napot ne csak az emlékeidben, hanem egy nagyszerű ajándékban is megőrizd.

Az általunk készített csillagtérkép egy teljesen egyedi, kézzel készített hiteles kép arról, hogyan is álltak a csillagok azon a napon és azon a helyszínen.

Megjelenésében egy teljesen különleges egyedi ajándék, ami jól mutat majd a ház bármely szegletében. Minőségi anyagokat és eljárásokat használva bármilyen alkalomra kitűnő ötlet lehet. Lepj meg valakit, vagy akár saját magad ezzel a különleges ajándékkal.

Elkészítem a sajátom

Legyél a közösségünk tagja

Csatlakozz az népszerű közösségünkbe és jelöld meg a nálunk vásárolt csillagtérképed @csillagokalatt vagy #csillagokalatt megoldással bármelyik közösségi oldal egyikén.