Csillagtérképeink

Több fajta megoldásainkból válasszthatsz, hogy megtaláld a legjobb ajándékot

Csillagtérkép

Csillagtérkép Klasszikus

6.990 Ft – tól

Csillagtérkép

Csillagtérkép Fényképpel

6.990 Ft – tól

Csillagtérkép

Csillagtérkép Szülőknek

6.990 Ft -tól

Csillagtérkép

Csillagtérkép Mérföldkövek

6.990 Ft -tól

Mi is ez pontosan?

Egy különleges ajándék, egy különleges pillanatról. Mindenki számára van legalább egy nap, ami másabb mint a többi, legyen az egy évforduló, születésnap, vagy akár a vizsgád napja. Te is érzed, hogy akkor még a csillagok is neked kedveztek. Most lehetőséged van arra, hogy a mai technologiák felhasználásával ezt a napot ne csak az emlékeidben, hanem egy nagyszerű ajándékban is megőrizd.

Az általunk készített csillagtérkép egy teljesen egyedi, kézzel készített hiteles kép arról, hogyan is álltak a csillagok azon a napon és azon a helyszínen.
Megjelenésében egy teljesen különleges egyedi ajándék, ami jól mutat majd a ház bármely szegletében. Minőségi anyagokat és eljárásokat használva bármilyen alkalomra kitűnő ötlet lehet.
Lepj meg valakit, vagy akár saját magad ezzel a különleges ajándékkal.

 

 

Csillagtérkép
Csillagtérkép

Hiteles
Az emberiség a csillagokat mindig kémlelte. Mekkora lehet a világ, ami oda kint van és ámulatba ejti az embert mennyire kicsik vagyunk. A technika fejlődésének köszönhetően egyre több égitestet ismerünk és figyelünk. Ismerjük a mozgásukat a pályájukat. Ez az adatbázis teljesen nyilvánosan elérhető bárki számára ahol már több mint 118.000 égitest mozgását ismerve visszatekinthetünk múltbeli és akár jövőbeli eseményekre. Ezek azok az adatok, amiket űrügynökségek műholdak felhasználásával rögzítenek és figyelnek.
Saját rendszerünket kidolgozva a nyilvános adatok felhasználásával 100% pontossággal tudjuk meghatározni, milyen volt az égbolt az adott időben és helyszínen.

Az utóbbi időben nagy népszerűségre tett szert a csillagtérképek dekorációs használata. Viszont keveseknek van eszköze és fáradsága egyéni égbolt képek alkotására. Mi 100%-os garanciát vállalunk, hogy hiteles kézzel készített ajándékot fogsz kapni tőlünk.

Csillagtérkép
Csillagtérkép
Csillagtérkép
Csillagtérkép
Csillagtérkép
Csillagtérkép