Mi a csillagtérkép?
Megmutatja, hogyan álltak a csillagok azon a napon, és azon helyen ami számodra legfontosabb. Teljesen hiteles, nemzetközi adatbázisból kérjük le az adatokat, amit követően gondos odafigyeléssel elkészítjük a rendelésed. Erre garanciát adunk! A példa képeken a színeket megnézheted milyen lesz, a szöveg és a csillagtérkép nem változik, ennek oka, hogy hiteles csillagtérképet adjunk neked az időigényes folyamat. Természetesen a kiküldött rendelésed már a te különleges égboltod fogja mutatni. 🙂

✨ 100 % Hiteles Csillagtérkép
💖 35.000+ Elégedett hazai vásárló
😊 Mosoly Garancia, ha nem tetszik visszafizetjük az árát
💜 Minden egyes megrendelést egyedileg készítünk el
🤗 Gondos odafigyeléssel és szeretettel készül
🚛 2-3 munkanapos szállítással

Csillagkép

  Posztereink 240 g/m² prémium papírból készülnek, amit postázó hengerben küldünk el amennyiben nem szeretnél képkeretet.  Vászonkép esetén 380 g/m² elérhető legjobb minőségű anyagot használunk, prémium olasz fára feszítve, ahol nem szükséges a képkeret.
  Kizárólag prémium fa képkereteink elérhetőek amelyeket magyarországi gyártóval készítünk

  Kizárólag prémium fa képkereteink elérhetőek amelyeket magyarországi gyártóval készítünk

  Kizárólag prémium fa képkereteink elérhetőek amelyeket magyarországi gyártóval készítünk
  Rendelésed nyomtatva küldjük el neked, viszont van lehetőséged ezt pluszban digitális képként is megkapni. Feltudod használni közösségi oldalakon, vagy akár újra is nyomtathatod. Rendelésed átvétele után emailben elküldjük neked. :)
  Bármi történjen a rendeléseddel, díjmentesen cseréljük :)

👑 35.000 Vásárló | ⭐ 4,9 Értékelés

6990 Ft

Hasznos Információk

✨ Mi a csillagtérkép?

Egy különleges ajándék, egy különleges pillanatról. Mindenki számára van legalább egy nap, ami másabb mint a többi, legyen az egy évforduló, születésnap, vagy akár a vizsgád napja. Te is érzed, hogy akkor még a csillagok is neked kedveztek. Most lehetőséged van arra, hogy a mai technologiák felhasználásával ezt a napot ne csak az emlékeidben, hanem egy nagyszerű ajándékban is megőrizd.

Az általunk készített csillagtérkép egy teljesen egyedi, kézzel készített hiteles kép arról, hogyan is álltak a csillagok azon a napon és azon a helyszínen.

Megjelenésében egy teljesen különleges egyedi ajándék, ami jól mutat majd a ház bármely szegletében. Minőségi anyagokat és eljárásokat használva bármilyen alkalomra kitűnő ötlet lehet.

Lepj meg valakit, vagy akár saját magad ezzel a különleges ajándékkal.

Mosoly Garancia
Számunkra a legfontosabb, a te elégedettséged. Ezért minden rendelésünkre, mosoly garanciát adunk. Mit jelent ez pontosan? Bármi észrevételed van, mi díjmentesen cseréljük vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

Prémium minőség
Minden termékünk egy hosszú kísérletezés eredménye azért, hogy a legjobb minőséget tudjuk biztosítani, pontos nyomtatási, és előkészítési folyamatok, és a fellelhető legjobb alapanyagokkal dolgozunk.

Gyors szállítás
Tudjuk mennyire fontos neked a rendelésed, ezért azokat pár munkanapon belül már kézhez veheted.

👑 35.000 Vásárló legfrissebb véleményei

Nézd meg további Termékeinket 🥰

35.000 elégedett vásárló

Termékeink olyan történeteket mesélnek el ami számodra a legfontosabb. Ezért fontos nekünk az elégedettséged és ezért adunk mosoly garanciát rendeléseinkre. Ezért is vagyunk büszkék visszajelzéseitekre

4.9 értékelés | 35.000 vásárló ⭐⭐⭐⭐⭐

Csillagtérkép

Egy különleges ajándék, egy különleges pillanatról. Mindenki számára van legalább egy nap, ami másabb mint a többi, legyen az egy évforduló, születésnap, vagy akár a vizsgád napja. Te is érzed, hogy akkor még a csillagok is neked kedveztek. Most lehetőséged van arra, hogy a mai technológiák felhasználásával ezt a napot ne csak az emlékeidben, hanem egy nagyszerű ajándékban is megőrizd.

Az általunk készített csillagtérkép egy teljesen egyedi, kézzel készített hiteles kép arról, hogyan is álltak a csillagok azon a napon és azon a helyszínen.

Megjelenésében egy teljesen különleges egyedi ajándék, ami jól mutat majd a ház bármely szegletében. Minőségi anyagokat és eljárásokat használva bármilyen alkalomra kitűnő ötlet lehet. Lepj meg valakit, vagy akár saját magad ezzel a különleges ajándékkal.

Elkészítem a sajátom

Legyél a közösségünk tagja

Csatlakozz az népszerű közösségünkbe és jelöld meg a nálunk vásárolt csillagtérképed @csillagokalatt vagy #csillagokalatt megoldással bármelyik közösségi oldal egyikén.