[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.5″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ text_text_color=”#000000″]

SKORPIÓ

10.24-11.22

A dolgok mélyére hatolok még az életem árán is”

A 12. csillagjegy közül a 8. jegy.

Ő az aki szinte kiismerhetetlen. Érzései igen végletegesek, nála nincs aranyközép út. Vagy nagyon közel enged magához vagy nagyon kizár az életéből. Ez kimutatkozik saját életére is. Talán ő maga kritizálja legjobban ön magát.
Érdeklődése minden témában mély. Őt nem az érdekli, hogy mi az ami a felszínen van inkább azt kutatja szüntelen ami alatta van. Ez kapcsolataiba is kimutatkozik, hiszen vagy nagyon szeret vagy teljesen semleges az illető számára, e miatt hamar meg tud bántani másokat. Nagy energiával rendelkezik, mintha egy belső túlfeszültség hajtaná. Ennek a nagy energiának köszönhetően hamar átlát a dolgokon, amiben segít neki, hogy az intuitív képessége. Gondolatainak, véleményének hangot is ad ezzel olykor kritikusnak mutatja magát. Remek az emlékező képessége, a vizuális beállítottsága. Könnyedén felidéz dolgokat, életeseményeket. Emellett hatalmas szíve van és nem felejti el ha valami jót tettél érte. Igazán oda adó is tud lenni ha azt valaki ki érdemelte. Mivel szeret a dolgok mélyére látni és minden érdekli, ami a háttérbe van, így vonzódhat a fizika, kémia, spirituális világ felé.

Pozitív jellemzői:
– intuitív
– érdeklődése tág
– kitartó
– okos

Negatív jellemzői:
– szélsőséges
– kritikus
– bosszúálló
– birtokló

A skorpió hajlamos a haragtartásra, a meg nem bocsátásra. Ezért előfordulhat náluk az alhasban található szervek betegségei.
Hozzá tartozó szervek: has alsó része, vastagbél, végbélnyílás, nemi szervek, húgycső
A skorpióhoz tartozó kristályok: Karneol, Heliotróp, Malachit, Obszidián, Citrin, Gránát.

Skorpió a barátságban
A skorpiónak hatalmas szíve van. Akit közel enged magához a mellett akár egy életre szóló barátságot köthet vele. A tág érdeklődésének köszönhetően mindennapra tartogathat valami újat és kiszámíthatatlant. Neki nem szükségesek a szavak, hogy kimutassa gondolatit érzelmeit. Tettei, kifejezései megteszik helyette. Óvatos a barátságban de őszinte és hűséges.

Skorpió a párkapcsolatban
Itt is érvényes a szélsőségessége. Nehezen enged magához közel. Ugyanakkor makacs és szeret addig menni míg meg nem szerzi a kitűzött célt. Ez a párkapcsolataiban is megmutatkozik. Nagyon jól ért a csábításhoz, a flörtöléshez. Vonzerejének nehéz ellen állni. Ért az emberek nyelvén. Tele vannak erővel, szenvedéllyel, szexuális vággyal. Hajlamos a féltékenységre.

Skorpió Férfi
Dinamikus és céltudatos. Jellemének és temperamentumának nehéz ellen állni. Szereti a szenvedélyes vad gyönyört. Nehezen engedi el magát, egy kapcsolatban is szeret ő a domináns fél lenni. Inkább ő ad mint, hogy ő kapjon, hiszen természetének ez ellent mond.

Skorpió Nő
Egy skorpió nő ha valamibe bele kezdd akkor azt véghez is viszi. Nem ismer ellentmondást. Kapcsolataiban inkább övé a vadász szerep mintsem, hogy ő legyen az „elejtett” vad. Oda adó és hűséges társ azonban rá is jellemző, hogy olykor elkapja a féltékenység. Szerelme szenvedélyes és megunhatatlan.

Ki illik a skorpióhoz
Legideálisabban a nyugodt természetűek illenek hozzá. Ugyanis ők könnyedén fogják kezelni a skorpió szeszélyes természetét.

Skorpió a munkában
A skorpió a munkájában is szeret a dolgok mélyére ásni. Meg akarja érteni, mi hogyan működik. Így kiváló kutató, feltaláló, régész, halottkém vagy olyan ami a halállal foglalkozik hiszen vonzzák őt a miért, hogyan kérdések. De bármilyen munkában megtalálja a helyét. Találkozhatunk velük veszélyesebb területeken, is mint az életmentő. Legyen az tűzoltó, katona vagy az ezekhez hasonló munkakörök.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]