Amennyiben digitálisan rendeltél tőlünk, vagy kérted a plusz digitális opciót, akkor biztos felmerül benned a kérdés, hogyan nyomtatható ki posztered újra. Ebben segítünk most neked.
Nincs más dolgod, mint elvinni pendrive-on oda, ahol elő szeretnéd hívni a képet és kérsz egy fotó/poszter nyomtatást. Megfelelő nyomtatáshoz, az alábbi tippeket adjuk.

Kép és minőség
Az általad kapott kép egy PDF formátum, amit bármilyen nyomtató kezelni tud. A legnagyobb kép és színhasználati minőség mellett érhető el az általunk küldött poszter minősége. Viszont ezt egy nyomdában, vagy több írószeresnél is tudják vállalni, ha megvannak a szükséges eszközök.

A képminőség romolhat, ha nem az eredeti formátumban kerül kinyomtatásra. Például 30×40-es képet végül kisebb méretben, vagy sokkal nagyobban nyomtatsz ki. Vagy akkor is, ha más színbeállítást vagy elhelyezést használsz. Ezért a legjobb minőség érdekében mindig az eredeti kép méretét vedd figyelembe.

Papír minősége
Mi 200-as papírra nyomtatunk, ami egy tömörebb poszterpapír, ami sokkal jobban visszaadja a színeket, ezért érdemes hasonlót választanod, lehetőség szerint matt felületű legyen.

Elhasználódás
Az általunk küldött poszterek UV elleni tintával készülnek, ezért érdemes ilyen megoldásban nyomtatni. Sérülés elkerülése végett érdemes feltekerve szállítani, ha nincs lehetőség posztermappát használni. A papír felülete könnyen mázgálódhat, ezért a széleket érdemes fogni.

Ha van lehetőséged kérd ki egy szakember véleményét a helyszínen vagy keress minket az elérhetőségeinken is.