NYILAS
11.23-12.21
„Én hiszek”

A 12 csillagjegy közül a 9. jegy

Erős, optimista jellem. Szereti a szabadságot, nagy igénye van a mozgásra. Vonzzák a nagy tervek, vállalkozások. Jelleme vidám, életszerető, embertisztelő.
Érdeklődése a világra nyitott. Teljes hittel és bizalommal áll az élet elé. Az emberekben is jóhiszeműen hisz és olykor túl hamar ad nagy bizalmat számukra, bár emberismerete olykor cserbenhagyja.
Szereti az utazást, nem ijed meg egy hosszú úttól sem uk best essays.org. Céltudatos és amit kitűzött maga elé azt véghez is viszi. Nagy dolgokban gondolkozik és hosszú távra szokott tervezni. Szeretne mindig fejlődni, emiatt képes túlterhelni magát.
Nyílt, őszinte, optimista és tele van önbizalommal. Ez a lendületes életmód másokat zavarba hozhat, hiszen nem értik, hogyan tud ennyire sokoldalú és derűs maradni az élet legtöbb oldalán.
Nyitottsága és érdeklődése mások számára olykor tudálékosnak, okoskodónak tűnhet. Emellett az élet szépségeit is szereti és igényli, még ha nem is a legdrágább vagy a essays services reviews.com luxus dolgokat.

Pozitív jellemzői
– optimista
– lelkes
– céltudatos
– gondoskodó

Negatív jellemzői
– ítélkező
– tudálékos
– túlvállaló
– kifelé élő

A nyilas hajlamos a túlvállalásra, a mértéktelen életmódra. Így előfordulhatnak náluk a máj betegségei, illetve olykor a deréktól lefelé történő mozgás problémái.
Hozzá tartozó testrészek: Máj, Csípő, Combok
A Nyilashoz tartozó kristályok: Szodalit, Aventurin, Obszidián, Türkiz, Kalcedon, Ónix

Nyilas a barátságban
A nyilas barátsága igen őszinte. Őt valóban érdekli a válasz arra, ha megkérdezi tőled Hogy vagy?, Mi újság?! Ő az, aki tényleg fog támogatni az álmaidban, céljaidban. Melletted fog állni bármibe is kezdj bele. Nem szereti a hosszú vitákat és nem is haragtartó. Egyenrangú félként kezeli barátait. Vele igazán lehet a legmélyebb dolgokról beszélni, sőt a nyilas igényli is, hogy akár a legkisebb dolgokról beszélgessetek.

Nyilas a párkapcsolatban
Párkapcsolatban is igen aktív. Szereti a szabadságot, ugyanakkor elég mély érzésű ember. Nem uralkodó, de irányító típus. Általában az elérhetetlent keresi. Igazi vadászösztön lakozik benne. Ha valaki felkeltette az érdeklődését, akkor akár a végletekig is el tud menni, hogy megszerezze a kiszemeltjét. A kisebb dolgokat is értékeli.

Nyilas Férfi
Mellette se az élet, se a kapcsolat nem unalmas. Szabadságigénye ugyan nagy, de kitartó udvarló és odaadó társ. Párkapcsolataiban is igen odaadó és figyelmes tud lenni. Előfordul, hogy túloz, és kicsit kiszínezi a mondanivalóját. Remek családapa válhat belőle.

Nyilas Nő
Optimista jellem. A legapróbb dolgokban is képes a legszebbet meglátni. Nyitottságának köszönhetően hamar tud nyitni a kapcsolatai felé. Kalandvágyó típus. Ha valakiben megtalálta az ideális társat, akkor odaadó és hűséges lesz. Kiváló családanya.

Ki illik a nyilashoz
Azok, akik hasonlóképpen gondolkoznak az élet adott területén. Számára fontos, hogy a társa ne korlátozza be akár gondolkodásmódját, akár szabadságvágyát. Legyen pozitív és optimista, hogy szinkronban tudjanak együtt élni.

Nyilas a munkában
Minden olyan terület ideális lehet számukra, ahol emberekkel foglalkozhatnak. Így kiváló pedagógus, szociális munkás vagy akár politikus is válhat belőle. De nem áll tőle messze a sport, színészet, a turizmus vagy valamilyen állatokkal kapcsolatos tevékenység.